Que fas aquest estiu?

Informació

Creix amb dansa és un projecte educatiu que vol transmetre els coneixements de la dansa a tots aquells nens i nenes d’entre 8 a 16 anys amb moltes ganes de ballar i de descobrir la dansa des d’una altra perspectiva lúdica i dinàmica.

 

Durant 7 dies intensius, del  21 al 27 de juliol, aprendrem a ballar amb tècnica de diferents disciplines com la dansa contemporània, el jazz, el hip hop i la dansa africana. Desenvoluparem la creativitat i  i la imaginació,  treballarem la musicalitat, el ritme i la coordinació. Gaudirem de la dansa i de tots els beneficis físics, mentals i emocionals que ens aporta. 

 

També realitzarem activitats de tarda com tallers creatius a l’aire lliure, excursions, jocs cooperatius, ioga, tallers d’alimentació saludable, anglès i moltes sorpreses més!!  Aprendrem a conviure i a respectar el medi natural a travès del moviment. Tot això reflectit en una mostra de dansa que farem el darrer dia, on familiars i amics hi esteu convidats.  

 

Us oferim una setmana plena d’activitats i de sorpreses al Mas la Comademont (La Garrotxa), en  unes instal·lacions immillorables i en un ambient familiar i acollidor. 

 

Una experiència, a través de la dansa, per guardar al bagul dels rècords!!

 

La mostra

Després d’una bona setmana de treball es prepara una Mostra de dansa  amb l’objectiu de posar en pràctica  tots els aprenentatges i vivències de la setmana, i així posar-se a prova com a ballarins/es i experimentar la posada en escena del treball realitzat durant tota la setmana. Un muntatge coreogràfic amb un fil conductor que coordina i enllaça totes les peces. La Mostra es farà dissabte a la tarda, com a acte de comiat a la mateixa casa de colònies. Serà un acte obert a tothom qui vulgui gaudir d’una bona estona de dansa!

 

La nostra missió…

Transmetre continguts tècnics de diferents disciplines de la dansa adaptats a les capacitats de cada individu. Així com també, donar eines i recursos per potenciar la creativitat. 

Ampliar aquests coneixements específics de la dansa amb altres activitats complementàries, que ens ajudaran a créixer com a ballarí/na i com a persona.

Apropar la dansa a diferents col·lectius… No importa l’edat, els beneficis de la dansa traspassen tots els límits i enriqueixen l’ànima. 

 

                          La dansa és emoció, puresa, constància, disciplina, alegria… la dansa és vida!

Preus

Les colònies tenen un cost de 525€ per cada nen/a. Durant l’estada gaudirem de:

  • Pensió completa al Mas la Comademont.
  • Alimentació amb productes de Km0 
  • Professionals de la dansa, les arts escèniques i l’educació
  • Seguiment educatiu les 24h
  • Material pels tallers creatius 
  • Classes de dansa i percussió
  • Classes de ioga
  • Metodologia AICLE (Aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres)
  • Assegurança

 

Vull venir a les colònies!

INSCRIPCIONS