AGRAÏMENTS

     Tots els que han fet possible que Creix amb Dansa avui sigui una realitat…

 

Dansart

Dansart

Aquí és on va començar la nostra història, a la Cerdanya, al costat de l’Anna Òdena directora de l’escola Dansart. Ja fa deu anys que l’Anna va tenir la iniciativa d’engegar un projecte educatiu de dansa en format de colònies d’estiu, Dansacerdanya. Un projecte que va créixer i es va dur a terme durant 5 anys consecutius, dirigit per l’Anna Òdena i amb el suport de l’Anna Fontanet i la Nàdia Pesarrodona.

Inncredu

Inncredu

Una iniciativa cooperativa, fundada i dirigida per Agustí Castillo, que promou la innovació i la creativitat en les intervencions educatives. Des de fa ja quatre anys que comptem amb el seu recolzament pedagògic. Gràcies a la seva inquietud, al seu suport i bons consells, avui Creix amb Dansa obre les portes amb un ventall més ampli de propostes properes a l’educació en moviment i  l’esport.

Varium

Varium

Una escola de formació professional de dansa on es creen vincles d’unió entre professionals del món de les arts escèniques. Allà és on ens vam conèixer l’Anna Fontanet, la Nàdia i l’Anna Òdena. Una escola que ens ha format com a ballarines i com a persones.  

T’agradaria ser mecenes de Creix amb Dansa?

 Busquem a persones interessades en les arts escèniques i en el especial en la dansa. Persones que apostin per un món on la dansa hi pugui tenir un paper important. Que passaria si tos ballesim una mica més a la vida?