ACTIVITATS

DANSA

Matins de moviment

A Creix amb Dansa, cada matí farem classes de dansa on treballarem diferents estils com el modern-jazz, la dansa contemporània, el hip hop, la  dansa africana i la percussió corporal. Aprendrem a través del joc, la improvisació, el ritme. Treballarem individualment per descobrir les capacitats i condicions de cadascú i també en equip, per fomentar el companyerisme, la creativitat i la convivència. Descobrirem el món de la dansa i el ballarí, per tal de conèixer i valorar la dedicació i l’esforç que comporta, així com les possibilitats i portes que obre al món de la dansa. 

 

IOGA

Connectar cos i ment

A Creix amb Dansa, volem complementar tot el treball de dansa amb la pràctica diària de ioga.
La seva pràctica ens ajuda a descobrir el propi cos, i aprendre quines són les seves limitacions. Ens permet connectar i conèixer la nostra ment, a identificar les emocions. Ens ajuda a ser capaços de controlar la respiració, l’equilibri intern, el control del moviment, el pensament positiu, la confiança en un mateix, …

Aprendrem de manera lúdica i participativa seguint la metodologia de El Yoga Educa, una escola de Formació que desenvolupa un projecte educatiu de formació per a aquells adults interessats en l’educació integral d’infants i joves des de la perspectiva del ioga i les noves pedagogies.

CUINA

Berenars saludables

A Creix amb Dansa, creiem que l’alimentació és fonamental per garantir un bon rendiment tant físic com mental, sobretot en edat de creixement. Els infants i joves, igual que els adults, necessitem incorporar en el nostre dia a dia, pautes alimentàries que ens facin gaudir de l’alimentació sana i equilibrada, lliure de sucres i de productes altament processats.  Per aquest motiu, enguany ens estrenem amb el taller de berenars saludables, on cada tarda un grup de nens i nenes, entrarà a la cuina i elaborarà un berenar saludable que posteriorment explicarà i compartirà amb la resta del grup. 

NATURA

Gaudim de l'entorn natural

A Creix amb Dansa, les activitats a l’aire lliure ens ajuden a conèixer el nostre entorn i a respectar el medi ambient. Durant tota la setmana aprofitarem els espais exteriors i naturals que ens ofereix la Garrotxa, per jugar i aprendre interactuant amb l’entorn natural. Excursions, tallers creatius, curses d’orientació i moltes altres activitats que ens faran créixer respectant i cuidant tot allò que ens envolta.

ANGLÈS

Immersió lingüística

A Creix amb Dansa, som conscients de la importància d’introduir la competència lingüística en anglès. Diverses de les nostres activitats de tarda estaran dirigides en aquesta llengua a través de la metodologia AICLE (Aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres). L’activitat motriu, els jocs i els esports representen un element motivador per l’aprenentatge de la llengua estrangera.

 

JOC COOPERATIU 

Motor socialitzador

A Creix amb Dansa, fomentem el joc com a eina d’interacció entre l’alumnat, per tal de crear respostes creatives amb la inclusió de les propostes de cadascun dels membres que formem part del projecte.

PERCUSSIÓ

Ritme i moviment

VOLS MÉS INFORMACIÓ?
ESCRIU-NOS!!

Estarem encantats de poder respondre totes les vostres preguntes.