EQUIP HUMÀ
Professionals del món de la dansa i les arts escèniques, educació física i educació especial. 
Nàdia Pesarrodona

Nàdia Pesarrodona

Directora Creix amb dansa

Ballarina, coreògrafa, professora i professional de la dansa des de fa més de dotze anys. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. És una enamorada de les activitats a la natura, els animals, l’esport i la cuina energètica i terapèutica.

Mireia Pinyol

Mireia Pinyol

Suport artístic

Ballarina, coreògrafa i pedagoga freelance. Comença la seva formació en dansa a la Northern School of Contemporary Dance de Londres. Des de llavors la seva carrera professional segueix creixent en diferents àmbits artítics com el circ. Combina les arts amb una altra gran passió professional, el patinatge artístic. 

Anna Fontanet

Anna Fontanet

Suport artístic i disseny gràfic

Ballarina, intèrpret i docent. Des del 2004 fins al 2010 combina la seva experiència com a artista digital amb el món de la dansa. Al 2011 realitza un màster d’Arts Digitals a IDEC (Universitat Pompeu Fabra). Des d’ aleshores inicia la seva formació en so i arts visuals.

Agustí Castillo

Agustí Castillo

Coordinador d'activitats

Llicenciat en ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Màster en Educació Especial i Autisme. Fundador i director de la iniciativa  Inncredu, per afavorir  les oportunitats educatives. Membre del Projecte de renovació pedagògica en Educació Física, “Proyecto E”.

Apasionat de les relacions humanes i el treball cooperatiu, per la transformació de la societat a través del moviment, l’educació física i l’esport.

Dan Arisa

Dan Arisa

Suport artítica música i percussió

S’inicia en la música als quatre anys i dos anys després comença els estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Manresa.

Als tretze anys forma el seu primer grup de música,anomenat “Tijuana”, a Santpedor. Només dos anys després passa a formar part de l’orquestra del seu pare Santi Arisa, “La tribu de Santi Arisa”, on actua com a bateria, percussionista i cantant durant una dècada.

Actualment dirigeix la seva pròpia companyia Fun Dan Mondays.

Vols Col·laborar en el projecte?

Busquem col·laboradors que ens ajudin a fer crèixer el projecte i poder així, apropar la dansa i els seus beneficis a un major nombre de persones.