EQUIP HUMÀ
Professionals del món de la dansa i les arts escèniques, educació física i educació especial. 
Nàdia Pesarrodona

Nàdia Pesarrodona

Directora Creix amb dansa

Ballarina, coreògrafa, professora i professional de la dansa des de fa més de dotze anys. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. És una enamorada de les activitats a la natura, els animals, l’esport i la cuina energètica i terapèutica.

Anna Fontanet

Anna Fontanet

Subdirectora Creix amb dansa

Ballarina, intèrpret i docent. Des del 2004 fins al 2010 combina la seva experiència com a artista digital amb el món de la dansa. Al 2011 realitza un màster d’Arts Digitals a IDEC (Universitat Pompeu Fabra). Des d’ aleshores inicia la seva formació en so i arts visuals.

Mireia Pinyol

Mireia Pinyol

Suport artístic

Ballarina, coreògrafa i pedagoga freelance. Comença la seva formació en dansa a la Northern School of Contemporary Dance de Londres. Des de llavors la seva carrera professional segueix creixent en diferents àmbits artítics com el circ. Combina les arts amb una altra gran passió professional, el patinatge artístic. 

Agustí Castillo

Agustí Castillo

Coordinador d'activitats

Llicenciat en ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Màster en Educació Especial i Autisme. Fundador i director de la iniciativa  Inncredu, per afavorir  les oportunitats educatives. Membre del Projecte de renovació pedagògica en Educació Física, “Proyecto E”.

Apasionat de les relacions humanes i el treball cooperatiu, per la transformació de la societat a través del moviment, l’educació física i l’esport.

Vols Col·laborar en el projecte?

Busquem col·laboradors que ens ajudin a fer crèixer el projecte i poder així, apropar la dansa i els seus beneficis a un major nombre de persones.